ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Ακύρωση & Επιστροφές

Στην προσπάθειά μας να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την αγορά σας, σας δίνουμε την δυνατότητα επιστροφής προϊόντων.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που παραγγείλατε:

Σε περίπτωση που πουλήθηκαν προϊόντα κακής ή ελαττωματικής ποιότητας ή λανθασμένα προϊόντα με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, ή σε περίπτωση πραγματικού κατασκευαστικού ελαττώματος του προϊόντος, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή προϊόντων μέσα σε 14 εργάσιμες μέρες από την ημέρα που παραλάβατε τα προϊόντα, η οποία αποδεικνύεται από τα αντίστοιχα έγγραφα της μεταφορικής εταιρίας.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δύναται να μην αποδεχτεί την επιστροφή.

Η ημερομηνία αποστολής των προϊόντων που θέλετε να επιστρέψετε αποδεικνύεται από τα έγγραφα αποστολής της μεταφορικής εταιρίας ανεξάρτητα από την ημερομηνία παραλαβής τους από το κατάστημά μας

Συνθήκες επιστροφής προϊόντων

Το προϊόν πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να είναι σε άριστη κατάσταση, χωρίς φθορές και αλλοιώσεις. Για λόγους υγιεινής κάποια προϊόντα, όπως φακοί επαφής και υγρά φακών επαφής, θα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος να μην έχει ανοιχτεί η αποσφραγισθεί, να μην είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή να μην βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής.

Θα πρέπει να επιστρέφονται κάρτες γνησιότητας, συνοδευτικές θήκες ή πανάκια και οτιδήποτε άλλο είχε αποσταλεί με το αρχικό προϊόν, καθώς θεωρείται μέρος του προϊόντος.

Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα παραστατικά πώλησης.

Σε άριστη κατάσταση μαζί με τα επιστραφέντα προϊόντα θα πρέπει να είναι και όλα τα συνοδευτικά προϊόντα και έγγραφα.

Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί, μαζί με την συσκευασία στην οποία το παραλάβατε, σε μια μεγαλύτερη συσκευασία ώστε να είναι πλήρως προστατευμένο κατά την μεταφορά.

Η τελική απόφαση για την κατάσταση του προϊόντος ανήκει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το οποίο διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές προϊόντων που δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους προαναφερθέντες όρους. Σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνεστε με το κόστος αποστολής των προϊόντων που θα επιστραφούν πίσω σε εσάς.

Διαδικασία επιστροφής προϊόντων

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας του site και δηλώστε το αίτημά σας, εξηγώντας τους λόγους που επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος. Σημειώστε επίσης τον Αριθμό Παραγγελίας σας καθώς και τηλέφωνο και επιθυμητή ώρα επικοινωνίας, σε περίπτωση που η επικοινωνία είναι απαραίτητη για σχετικές διευκρινίσεις.

Όταν η επιστροφή του προϊόντος σας εγκριθεί θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης με τον Κωδικό Επιστροφής, ο οποίος είναι απαραίτητος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιστροφής.

Συμπληρώστε τα στοιχεία που σας ζητούνται στη Φόρμα Επιστροφής και επιστρέψτε την μαζί με το πακέτο σας.

Σε περίπτωση επιστροφής περισσότερων του ενός προϊόντος που έχουν αγοραστεί από την ίδια παραγγελία, αυτά θα πρέπει να σταλούν όλα μαζί.

Κανονίστε την παραλαβή του πακέτου σας από τα γραφεία courier.

Η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων προς επιστροφή είναι:
ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ
ΟΠΤΙΚΑ-ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α’ 16
22100 ΤΡΙΠΟΛΗ
ΤΗΛ: 2710.223178

Διαδικασία επιστροφής χρημάτων

Το ποσό θα επιστρέφεται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων και εφόσον αυτά πληρούν όλες τις προαναφερθείσες προϋποθέσεις.

Το ποσό θα καταβάλλεται με τον τρόπο που συμφωνήθηκε ύστερα από επικοινωνία μαζί σας ή αν δεν έχει οριστεί κάτι άλλο, με τον τρόπο που έγινε η πληρωμή αγοράς του προϊόντος. Σε περίπτωση πληρωμής με Αντικαταβολή, το ποσό θα κατατεθεί σε Τραπεζικό Λογαριασμό τα στοιχεία του οποίου θα έχετε συμπληρώσει στη Φόρμα Επιστροφής.

Ως επιστραφέν ποσό θεωρείται η αξία των προϊόντων που επιστρέψατε.

Αποστείλατε το πακέτο με δικά σας έξοδα.

Ελαττωματικά προϊόντα

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν φέρει εμφανώς κατασκευαστικό ελάττωμα, αυτό θα επιστρέφεται βάσει των προαναφερθέντων με πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας και με το κόστος αποστολής να επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, εφόσον γίνει με τρόπο που θα σας υποδείξουμε. Ύστερα από συνεννόηση μαζί σας μπορούμε να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση με προϊόν ίδιων ή παρόμοιων χαρακτηριστικών ανάλογα με την διαθεσιμότητά του στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή τον προμηθευτή του.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας εκτελείται εσφαλμένα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (παράδοση άλλου είδους ή ποσότητας από αυτό που παραγγέλθηκε) ή σε περίπτωση που το προϊόν είναι μερικώς ή ολοκληρωτικά κατεστραμμένο κατά την παράδοση ή σε περίπτωση που το προϊόν διαπιστωθεί ως ελαττωματικό, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος.

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση μιας παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο πριν την ημερομηνία αποστολή του προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Σε περίπτωση που γίνει επιστροφή χρημάτων, συνεργαζόμαστε με Eurobank, Εθνική και Alpha Bank και σε περίπτωση που έχετε άλλη τράπεζα θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα που ορίζει η τράπεζα σας.