ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Σχετικά με εμάς

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1950 από τον οπτικό Θεόδωρο Φ. Παπούλια στην Τρίπολη, Αρκαδίας.

Από το 1985 ο Φώτης Παπούλιας αναλαμβάνει την επιχείρηση, προσφέροντας σας τα καλύτερα προϊόντα οπτικών ειδών για περισσότερο πλέον από 60 χρόνια.

Η ατομική επιχείρηση ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ Οπτικά-Φακοί Επαφής έχει ως δραστηριότητα την εμπορία οπτικών ειδών (γυαλιά οράσεως, γυαλιά ηλίου, φακοί επαφής), τα οποία εμπορεύεται μέσω σημείων πωλήσεων λιανικής που διαθέτει.

Επίσης δραστηριοποιείται στην μεταπώληση άλλων οπτικών οργάνων και αξεσουάρ, καθώς και στην επεξεργασία-προσαρμογή όλων των ειδών φακών επαφής.

Σήμερα διαθέτει 36 υποκαταστήματα πώλησης, στο Βόλο, στη Λάρισα, στη Καλαμάτα, στη Σπάρτη Λακωνίας, στο Άστρος Αρκαδίας, στο Λεωνίδιο Αρκαδίας, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, στην Μάνδρα Αττικής, στη Δάφνη Αττικής, στο Λαγονήσι Αττικής.

Στα 37 συνολικά καταστήματα, παρέχονται προς τους πελάτες υπηρεσίες οπτικών μετρήσεως και καταγραφών, βάσει των οποίων προκύπτουν οι προδιαγραφές των ειδών που θα κατασκευαστούν κατόπιν παραγγελίας.

Σε όλη την διάρκεια της μακροχρόνιας παρουσίας της στον κλάδο των οπτικών ειδών η επιχείρηση έχει στηρίξει την ανάπτυξή της στους βασικούς άξονες της υψηλής ποιότητας των προϊόντων και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Ο συνδυασμός των βασικών αυτών αρχών αποτελεί στόχο της επιχείρησης, έως σήμερα.

Η διοίκηση της εταιρείας έχει τη φιλοσοφία της συνεχούς προσπάθειας για:

  • Ποιοτική βελτίωση των παραγομένων οπτικών ειδών, των υπηρεσιών και των διαδικασιών προμήθειας και ελέγχου των προϊόντων που εμπορεύεται και στηρίζει.
  • Καινοτομία και ανανέωση.
  • Υιοθέτηση σύγχρονου μοντέλου διοίκησης.