ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Αποστολές

Η αποστολή των προϊόντων μας πραγματοποιείται εντός Ελλάδας με την ACS Courier, στον χώρο που εσείς επιλέξατε κατά την συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας σας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ:
Τα προϊόντα παραδίδονται στον χώρο σας εντός 2-4 εργάσιμων ημερών για το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας. Για δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης διαφέρει.
Ο παραπάνω χρόνος παράδοσης ισχύει για παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι και τις 12:00 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκεύη. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Σαββατοκύριακο ή αργίες εξυπηρετούνται την επόμενη εργάσιμη.
Οι παραπάνω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, που μπορούν να επηρεάσουν τον χρόνο μεταφοράς.

Ορισμένες κατηγορίες φακών επαφής (υπερμετρωπικοί, αστιγματικοί, πολυεστιακοί, έγχρωμοι, ημερήσιοι, κλ.π.) θα αποστέλλονται ανάλογα με την διαθεσιμότητά τους και τον χρόνο παραλαβής τους από τον προμηθευτή. Θα προηγείται πάντα σχετική ενημέρωσή σας με e-mail για την διαθεσιμότητά τους και τον χρόνο παράδοσης.

Τα προϊόντα που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι ετοιμοπαράδοτα, εκτός εάν αναγράφεται κάτι διαφορετικό. Εάν επιθυμείτε κάποιο μοντέλο που δεν υπάρχει στον κατάλογό μας ενημερώστε μας με e-mail και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την διαθεσιμότητά του από τον προμηθευτή και τον χρόνο παράδοσής του σε εσάς.

Διατίθενται ανταλλακτικά κατόπιν παραγγελίας από τον προμηθευτή. Στείλτε μας e-mail αναφέροντας την μάρκα και τους κωδικούς του μοντέλου και του χρώματος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την διαθεσιμότητά του από τον προμηθευτή και τον χρόνο παράδοσής του σε εσάς.

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Η παράδοση γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 9:00π.μ. - 20:00π.μ. για το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας. Εάν επιθυμείτε μπορούμε να ορίσουμε δίωρο παράδοσης.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: Η αποστολή είναι εντελώς δωρεάν για όλες τις παραγγελίες άνω των 20EUR. Για τις παραγγελίες από 19.99EUR και κάτω  υπάρχει χρέωση 1.70EUR. Για δυσπρόσιτες περιοχές η χρέωση θα είναι 8€.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν φέρει ευθύνη για την μη ακριβή ώρα παράδοσης της παραγγελίας.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση κωλύματος, η εταιρία ταχυμεταφορών θα επικοινωνήσει μαζί σας, στο τηλέφωνο που έχετε καταχωρήσει στην φόρμα παραγγελίας σας.